Yrityksen kuntosali oman yrityksesi tiloihin

Rakenna kuntosali yrityksesi tiloihin

Oletko suunnittelemassa kuntosalia yrityksesi tiloihin? Salisetti™ on tarkoitettu juuri sinulle. Asiantuntijamme käy paikan päällä, katsastaa käytettävissä olevat tilanne ja tekee tarve- ja laitekartoituksen. Omasali Oy:ltä saat kuntosalin perustamiseen kaiken tarvittavan – suunnittelusta rahoitukseen, kumimatoista ja peileistä laitteisiin ja käsipainoihin. Kauttamme saa myös remontointi-, sisustus- ja valaistussuunnittelupalvelut.

Katso esimerkkejä yrityksen kuntosalien toteutuksista Instagram-tililtämme:
https://www.instagram.com/p/CeoT2mwtoCT/
https://www.instagram.com/p/CciWkNxgXc-/
https://www.instagram.com/p/Cn4vGqegpty/

Mietitkö kuntosalin rakentamista taloyhtiöön -> katso lisää täältä  

Jätä tietosi tähän ja saat yrityksen kuntosalioppaan sähköpostiisi!

Tietosuoja

13 + 12 =

Näin hankit
Salisetin™

Salisetti™ on erinomainen tapa perustaa kuntosali. Näin homma etenee vaihe vaiheelta.

k

Alkukartoitus

Kartoitamme käyttäjien tavoitteet ja lähtötason. Käymme tarkistamassa ja mittaamassa salille varatut tilat. Näiden pohjalta luomme alustavan suunnitelman, jossa määritellään tilan vaatimat toimet (remontointi, ilmastointi, lattiat,  seinät, valaistus, laitteet)

1

Tila- ja laitesuunnittelu

Teemme alkukartoituksen pohjalta ehdotuksen laite- ja välinepaketista, joka parhaiten vastaa tarpeeseen ja sovittuun budjettiin. Tarjoamme tarvittaessa 3D mallinnetun suunnitelman kuntosalista.

N

Asennus ja käyttöopastus

Asennamme laitteet tilasuunnitelman mukaisesti ja ne ovat heti käyttövalmiita. Saat lisäksi konkreettista käyttöopastusta haluamiisi laitteisiin sekä käyttäjille perustreeniohjelmat juuri oman salinne laitteisiin tehtyinä

Huolto

Huoltosopimus tarkoittaa säännöllisiä vuosihuoltoja, pikaista apua laiterikon yhteydessä sekä laitepäivityksiä — siis yksinkertaisesti 100 %:sti huoletonta kuntoilua.

Rahoitus ja Leasing

Tarjoamme järkevän rahoitusratkaisun kaiken kokoisille kuntosaliratkaisuille. Yritysasiakkaille rahoitusleasing 12 – 60 kk jaksoille.