Juuri sinulle suunniteltu ulkokuntosali

ulkokuntosalin rakentaminen

#ihanpihalla #ihansalilla #ihanneminnevaansali

Omasali toteuttaa kuntosalin minne tahansa – sisälle tai ulos. Ulkokuntosali on hyvä valinta laajentamaan kaupallisen salin tarjontaa kesätreenaukseen. Ulkokuntosali sopii erinomaisesti myös yrityksen, taloyhtiön tai kotitalon pihaan. 

Ulkokuntosali voidaan rakentaa konttisalin ympärille tai toteuttaa se laadukkailla ulkokuntosalilaitteilla. Paras kokonaisuus tulee näiden yhdistelmänä. Konttisalin (Omasali Container Gym) sisältö on täysi asiakkaan tarpeiden mukaan varustettavissa. Kyykkyräkkejä, penkkipunnerruspenkkejä, leuanvetotankoja, vapaita painoja, plyoboxeja.

Omasalin tuotevalikoimassa saatavana laadukkaita ulkoliikuntavälineitä. Suomen sääolosuhteisiin suunnittellut joka sään laitteet. Helppo asentaa ja huoltovapaat.

Esimerkiksi CultGym ulkokuntoilulaitteet soveltuvat kaupallisen salin käyttöön, taloyhtiöille tai yrityksille. Alueena laitteille toimivat erilaiset ympäristöt kuten puistot, rannat tai vaikka parkkialue. Laitteet saatavilla myös siirrettävällä alustalla ja silloin paikan vaihtokin onnistuu huolettomasti. Päämateriaali on ruostumaton metalli, joka on päällystetty tehokkaalla yhdistelmällä suoja-aineita, joka takaa kestävyyden säässä kuin säässä. Laitteet saat haluamillasi väreillä (RAL-värit)


Millainen on sinun ulkokuntosalisi?

Autamme sinua suunnittelemaan käyttötarkoitukseen sopivan kokonaisuuden, yksittäisistä laitteista laajempiin kuntoilualueisiin. Apuna suunnittelussamme 3D-kuvat, joiden avulla saamme ulkokuntoalueesta helposti hahmotettavan. Suunnittelun lisäksi toimitamme, asennamme, huollamme ja järjestämme laitteille tarvittaessa leasingrahoituksen.

Tuotevalikoima koostuu 10 eri painoyksikkölaitteesta sekä keskivartaloa ja käsivarsia kehittävästä yhdistelmälaitteesta. Lisäksi kauttamme saa kaikki mahdolliset oheistelineet ja tarvikkeet, joiden avulla luodaan vaativampiakin treenaajia tyydyttävä kokonaisuus. Nämä ulkokuntoiluvälineet kestävät pitkälle tulevaisuuteen kaikissa sääolosuhteissa ympäri vuoden.

Säädettävän painoyksikön ansiosta kuntoiluvälineet soveltuvat laajalle käyttäjäryhmälle ja niillä saadaan aina käyttäjän mukaisesti optimaalinen harjoitusvaste. Kahdella painoyksiköllä harjoittelusta saadaan tehokasta ja haastavaa myös aktiiviurheilijoille ja voidaan taata miellyttävä käyttäjäkokemus eritasoisille liikkujille. 

Miksi ulkoliikunta?

Liikuntaa pidetään parhaana lääkkeenä terveysongelmien ehkäisemiseksi, meidän kaikkien tulisi saada joka viikko vähintään 150 minuuttia kohtalaista tai 75 minuuttia voimakasta liikuntaa ja voimaharjoittelua.

Vietämme suurimman osan työpäivämme sisällä ja sosiaalisen median ja digitaalisten viihdeympäristöjen kasvu on muuttanut myös vapaa-ajanviettotapojamme, valitettavasti lähes kakki tekeminen keskittyy sisälle ja vietämme päivästä van noin 7% ulkona. Raitis ilma ja riittävä hapen saanti auttaa keskittymisessä, vähentää stressiä ja alentaa jopa sykettä ja verenpainetta. Raikkaan ilman ja auringonvalon nauttiminen lisää D-vitamiinin saantia ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Tutkimukset osoittavat myös, että dopamiinia ja serotoniinia vapautu enemmän ulkona harjoitellessa kuin sisällä.

Harjoittelun ja ulkoilun yhdistäminen on lisäksi hyvä ratkaisu tiukalle päivittäiselle aikataululle ja ulkona harjoittelu nähdään usein myös tehokkaampana vaihtoehtona. Jos tavoitteesi on polttaa kaloreita: todennäköisesti poltat enemmän kaloreita ulkona. Lisäksi vaihtelevat maisemat stimuloivat aivoja ja vähentävät treenaamisen ikävystymistä. Athletic Businessin mukaan harjoittelu jatkuu todennäköisemmin pidempään – ja useammin – kun liikkuu ulkona ja luonnossa.

Onko mielessä isompi ulkokuntosali omalle pihalle?

Yksityisasiakkaille nyt käytettävissä verkkokaupassamme:
Uusi Nordean Erämaksu -rahoitus – 1000 – 30 000 euron hankintoihin – maksuaikaa jopa 60 kk!! 

www.omasali-kauppa.fi

 

 

 

 

Näin hankit
Salisetin™

Salisetti™ on erinomainen tapa perustaa kuntosali. Näin homma etenee vaihe vaiheelta.

k

Alkukartoitus

Kartoitamme käyttäjien tavoitteet ja lähtötason. Käymme tarkistamassa ja mittaamassa salille varatut tilat. Näiden pohjalta luomme alustavan suunnitelman, jossa määritellään tilan vaatimat toimet (remontointi, Ilmastointi, lattiat,  seinät, valaistus, laitteet)

1

Tila- ja laitesuunnittelu

Teemme alkukartoituksen pohjalta ehdotuksen laite- ja välinepaketista, joka parhaiten vastaa tarpeeseen ja sovittuun budjettiin. Tarjoamme tarvittaessa 3D mallinnetun suunnitelman kuntosalista.

N

Asennus ja käyttöopastus

Asennamme laitteet tilasuunnitelman mukaisesti ja ne ovat heti käyttövalmiita. Saat lisäksi konkreettista käyttöopastusta haluamiisi laitteisiin.

Huolto

Huoltosopimus tarkoittaa säännöllisiä vuosihuoltoja, pikaista apua laiterikon yhteydessä sekä laitepäivityksiä — siis yksinkertaisesti 100 %:sti huoletonta kuntoilua.

Rahoitus

Tarjoamme järkevän rahoitusratkaisun kaiken kokoisille kuntosaliratkaisuille. Kotikuntosaliasiakkaille löytyy rahoitukseen useita palveluita. Voit esimerkiksi maksaa osamaksulla 3 – 36 kk aikajaksolla.