Tietoja meistä

OMASALI OY – kuntosaleja jo vuodesta 2010

Me Omasali Oy:ssä haluamme toimia oppaanasi ja apunasi kuntosali- ja liikuntavälineiden viidakossa. Meillä on vuosien kokemus erilaisten ja eri kokoisten kuntosalien ja liikuntatilojen toteuttamisesta koteihin, yrityksiin, taloyhtiöihin ja julkisiin tiloihin. Tuotevalikoimamme on Suomen laajimpia ja asiakkaitamme ovat mm. useat business parkit, korkeakoulut, taloyhtiöt, yritykset sekä kaupalliset salit. Vuodesta 2010 lähtien olemme toteuttaneet satoja kuntosaleja ympäri Suomea, minkä lisäksi autamme asiakkaitamme löytämään parhaat ohjaus– ja valmennuspalvelut jotta liikuntatiloista saisi parhaan mahdollisen hyödyn.

 Ymmärrämme nykypäivän haasteet liikunnan ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja haluamme rakentaa juuri sinulle ja yrityksellesi toimivimman ratkaisun, avaimet käteen –periaatteella. Olipa siis kyse yksittäisen jumppapallon hankinnasta tai isosta työhyvinvointihankkeesta, me autamme. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai tulla käymään showroomillamme Riihimäellä. Kerromme mielellämme lisää ja räätälöimme sinulle ratkaisuehdotuksen. Veloituksetta ja sitoumuksetta.

tUTUSTU ASIANTUNTIJOIHIMME

Risto Kalliokoski

Risto Kalliokoski

Toimitusjohtaja

Kaupalliset salit, yritykset, kunnat, taloyhtiöt

risto.kalliokoski@omasali.fi

+358 45 227 0300

Joni Vilander

Joni Vilander

Asiakkuuspäällikkö

Toni niittymäki

Toni niittymäki

Osto- ja logistiikkapäällikkö

Tanja Lehtonen

Tanja Lehtonen

Varastovastaava

Verkkokauppa, asiakaspalvelu, varasto

+358 45 349 8623

tanja.lehtonen@omasali.fi

Yrityksen historiaa

Omasalin tarina alkoi vuonna 2010 kotikuntosaleista ja kotikuntovälineistä. Halusimme tarjota parempia ja laadukkaampia kuntoiluvälineitä kaikille. Vahva asiantuntijuus, yhteistyö mm. Suomen asuntomessujen kanssa sekä monipuolinen tuotevalikoima mahdollistivat kasvun, jonka ansiosta olemme toimittaneet jo satoja koti- ja taloyhtiösaleja ympäri Suomea. Vuosien saatossa olemme laajentaneet tuote- ja palveluvalikoimamme merkittävästi minkä ansiosta pystymme toimittamaan kaiken kokoiset kuntosaliratkaisut aina yrityssaleista isoihin kaupallisiin kuntokeskuksiin, joustavasti, tehokkaasti, avaimet käteen -periaatteella