Teca Fitness

Teca Fitness

Teca Fitness – tyyliä, laatua ja parasta mahdollista toiminnallisuutta. Korkealaatuinen laitteiden biomekaniikka varmistaa laitteiden liikeratojen soveltumisen eri tyyppisten käyttäjien tarpeisiin. Teca Fitness -laitteet ovat valmistettu Italiassa.

Teca Fitness Prestige laitteissa liikeradan voi säätää juuri halutunlaiseksi jokaisen harjoittelijan yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Esimerkiksi harjoitettaessa loukkaantunutta tai liikerajoittunutta jalkaa tai kättä.

Teca Switching on tehokas toiminnallinen kiertoharjoittelu, jossa liikkeet tehdään seisten. Mahdollistaa lukuisien erilaisten ryhmätuntien pidon ja vapaaharjoittelun. Mahtuu tarvittaessa pieneenkin tilaan – vain 20 m2

Tutustu Teca Fitness -laitteisiin yksityiskohtaisemmin verkkokaupassamme
https://www.omasali-kauppa.fi/search/?q=teca

 

Runko ja pehmusteet

 

Rungon ja laitteet saa eri väreillä. Myös pehmusteiden väri valittavissa. 

 

Ergonomia ja turvallisuus

Soveltuu eri kokoisille käyttäjille. Penkkien, selkänojien sekä tukien korkeus-, kaltevuus- ja syvyyssäädöt säädettävissä helposti. Kaikissa laitteissa selkeät käyttö ja turvallisuusohjeet kuvineen . Kaikki laitteet täyttävät Suomessa ja EU:n alueella voimassa olevat turvallisuusmääräykset.

 

Painopakka

Painolevyt 2,5kg ja 5kg. Painopakat saatavissa lisäpainoilla.

 

Takuu

Kaikilla Teca Fitness -laitteilla on 7 vuoden runkotakuu. Verhoilulla 6kk ja muilla osilla on 24kk takuu. Takuu luetaan toimituspäivästä.