xbloated

Omasali xbloated

 

Järeimpiä laitesarjojamme kaupalliseen salikäyttöön!

Erittäin tukeva ja kestävä hihnavetoiset XBloateD-laitteet, penkit ja telineet antavat parhaan tukevuuden ja täsmällisyyden harjoitteluun. XBloateD -laitesarja on tarkoitettu kovaan harjoitteluun. Tukevat rungot, hihnat, pehmusteet ja  tarvittaessa yli 200 kg painopakat takaavat, että treenaajien kehitys ei pysähdy ainakaan laitteisiin.  XBloateD soveltuu kaupalliseen salikäyttöön sekä yksityisille saleille.

Runko ja pehmusteet

 

Rungon profiili on erittäin kestävää. Runkopalkin halkaisija on riittävä ja seinämävahvuus  3 – 5 mm. Rungon perusväri on musta, mutta laitteet saadaan millä tahansa värillä. 

Laitteet voidaan tehdä tilojen mukaan. Matalaan huoneeseen matalammat laitteet. 

Pehmusteet ovat laadukasta nahkaa, joiden perusväri musta. Pehmusteet saadaan monilla eri väreillä.

Ergonomia ja turvallisuus

 

Soveltuu eri kokoisille käyttäjille. Penkit, selkänojat sekä tuet ovat säädettävissä helposti istuessa. Nivelten ääriasennossa vastusta keventävä, jalalla toimiva avustaja.

 

Painopakka

 

XBloateD -laitteet toimivat erittäin pehmeästi 2,5 x 30 mm vahvoilla hihnoilla. Painopakkojen painot saadaan tarpeen mukaan aina yli 200kg saakka.

10 vuoden runkotakuu

 

XBloateD -sarjan laitteilla on 10 vuoden runkotakuu. Muilla osilla on 24 kk takuu.

Varastoimme laitteiden varaosat Riihimäellä, joten pystymme toimittamaan varaosat ja toteuttamaan huollon laiteelle nopeasti.

Muut tuoteperheet

Klikkaa linkkiä päästäksesi haluamallesi sivulle.