Kuntosalitarvikkeet, kuntosalilaitteet ja ylläpitoratkaisut

Laitehankinta ja ylläpitoratkaisut kaupallisille kuntosaleille

Keskity olennaiseen. Anna Omasalin huolehtia kaikista laitteista sekä laitepäivityksistä. Valikoimastamme löydät niin uudet kuin täysin uudistetut laitteetkin. Suunnittelemme, toimitamme, asennamme, huollamme ja järjestämme laitteille tarvittaessa leasingrahoituksen.

Teca Fitness

Teca Fitnessin laitteet suunnitellaan ja tehdään Italiassa. Niiden liikeradat ja mekaniikka on viimeisen päälle mietittyä. Tyylikkäitä ja laadukkaita laitteita 6 – 7 viikon toimitusajalla

Intenza CardioLaitteet

Intenzan cardiolaitteet vaativaan harjoitteluun. Kestävät laitteet saa varustettuna viimeisimmällä näyttöteknologialla. Kosketusnäytöllisten laitteiden päivitykset voidaan tehdä etänä. Intenzan laitteiden moottorit kestävät ja niille annetaan 5 vuoden takuu

DHZ-fitness

Tuotemerkin vahvuus on laaja ja monipuolinen valikoima, erinomainen laatu sekä kilpailukykyinen hinta.

Thor Fitness

Thor Fitnessin valikoimista löytyy laadukkaat soutu-, hiihto- ja airbikelaitteet kuin myös räkit ja penkit.

Uudistetut laitteet

 Uudistetut laitteet toimitetaan aina täyshuollettuina. Lisäksi maalaamme laitteiden rungon sekä uudistamme verhoilut toiveidesi mukaisesti. Uudistetuille laitteille tarjoamme kuuden kuukauden takuun.

Mx Pro

Erittäin tukeva ja kestävä hihnavetoinen Omasali MxPro.
Omasali MxPro laitteet, penkit ja telineet täyttävät raskaatkin vaatimukset ja niitä saa myös halutuin mitoin mikäli tilat tuovat haasteita.