Unelmiesi kotikuntosali – oman kuntosalin rakentaminen onnistuu meidän avullamme

Rakenna kuntosali kotiisi

Oletko suunnittelemassa oman kuntosalin rakentamista kotiin? Kotikuntosalin rakentamiseen Salisetti™ -palvelu on tarkoitettu silloin juuri sinulle.   

Asiantuntijamme käy paikan päällä, katsastaa käytettävissä olevat tilat ja tekee tarve- ja laitekartoituksen. Yhdessä asiantuntijamme kanssa käydään läpi mitä kotikuntosalilla on tarkoitus saavuttaa ja miten kuntosalin rakentaminen kotiin käytännössä menee. Omasalin asiantuntija tekee kotikuntosalista 3D-suunnitelman, jonka avulla laitteiden ja välineiden sijoittelu nähdään havainnollisesti ja eri laitevaihtoehtoja voi joustavasti kokeilla.

Kotikuntosalia suunniteltaessa ja rakentaessa on tärkeä ottaa huomioon mm seuraavat asiat:

Tilan koko sekä huonekorkeus: nämä määrittelevät mitä tilaan saadaan mahtumaan
Kiinteistö: lattiamateriaalit, valaistus ja äänenvaimennus
Käyttötarkoitus: vapaa painoilla harjoittelu, laiteharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu vai näiden yhdistelmä
Käyttäjät/kohderyhmä: aloittelijat, kokeneet, seniorit, lapset, jne
Käytön määrä: satunnaista vai kovaa käyttöä
Budjetti
Aikataulu
Laitteiden sijoittelu ja turvallisuus: mahdollistaa tilan ja laitteiden optimaalisen käytön

Omasali Oy:ltä saat kotikuntosalin rakentamiseen kaiken tarvittavan – suunnittelusta rahoitukseen, kumimatoista ja peileistä laitteisiin ja käsipainoihin. Kauttamme saa myös remontointi-, sisustus- ja valaistussuunnittelupalvelut.

Yksityisasiakkaille nyt käytettävissä verkkokaupassamme:
Uusi Nordean Erämaksu -rahoitus – 1000 – 30 000 euron hankintoihin – maksuaikaa jopa 60 kk!! 

www.omasali-kauppa.fi

Näin hankit
Salisetin™

Salisetti™ on erinomainen tapa perustaa kuntosali. Näin homma etenee vaihe vaiheelta.

k

Alkukartoitus

Kartoitamme käyttäjien tavoitteet ja lähtötason. Käymme tarkistamassa ja mittaamassa salille varatut tilat. Näiden pohjalta luomme alustavan suunnitelman, jossa määritellään tilan vaatimat toimet (remontointi, Ilmastointi, lattiat,  seinät, valaistus, laitteet)

1

Tila- ja laitesuunnittelu

Teemme alkukartoituksen pohjalta ehdotuksen laite- ja välinepaketista, joka parhaiten vastaa tarpeeseen ja sovittuun budjettiin. Tarjoamme tarvittaessa 3D mallinnetun suunnitelman kuntosalista.

N

Asennus ja käyttöopastus

Asennamme laitteet tilasuunnitelman mukaisesti ja ne ovat heti käyttövalmiita. Saat lisäksi konkreettista käyttöopastusta haluamiisi laitteisiin.

Huolto

Huoltosopimus tarkoittaa säännöllisiä vuosihuoltoja, pikaista apua laiterikon yhteydessä sekä laitepäivityksiä — siis yksinkertaisesti 100 %:sti huoletonta kuntoilua.

Rahoitus

Tarjoamme järkevän rahoitusratkaisun kaiken kokoisille kuntosaliratkaisuille. Kotikuntosaliasiakkaille löytyy rahoitukseen useita palveluita. Voit esimerkiksi maksaa osamaksulla 3 – 36 kk aikajaksolla.