Juuri sinulle suunniteltu kotikuntosali

Rakenna kuntosali kotiisi

Oletko suunnittelemassa kuntosalia kotiin? Salisetti™ on tarkoitettu juuri sinulle. Asiantuntijamme käy paikan päällä, katsastaa käytettävissä olevat tilanne ja tekee tarve- ja laitekartoituksen. Omasali Oy:ltä saat kuntosalin perustamiseen kaiken tarvittavan – suunnittelusta rahoitukseen, kumimatoista ja peileistä laitteisiin ja käsipainoihin. Kauttamme saa myös remontointi-, sisustus- ja valaistussuunnittelupalvelut. 

Näin hankit
Salisetin™

Salisetti™ on erinomainen tapa perustaa kuntosali. Näin homma etenee vaihe vaiheelta.

k

Alkukartoitus

Kartoitamme käyttäjien tavoitteet ja lähtötason. Käymme tarkistamassa ja mittaamassa salille varatut tilat. Näiden pohjalta luomme alustavan suunnitelman, jossa määritellään tilan vaatimat toimet (remontointi, Ilmastointi, lattiat,  seinät, valaistus, laitteet)

1

Tila- ja laitesuunnittelu

Teemme alkukartoituksen pohjalta ehdotuksen laite- ja välinepaketista, joka parhaiten vastaa tarpeeseen ja sovittuun budjettiin. Tarjoamme tarvittaessa 3D mallinnetun suunnitelman kuntosalista.

N

Asennus ja käyttöopastus

Asennamme laitteet tilasuunnitelman mukaisesti ja ne ovat heti käyttövalmiita. Saat lisäksi konkreettista käyttöopastusta haluamiisi laitteisiin.

Huolto

Huoltosopimus tarkoittaa säännöllisiä vuosihuoltoja, pikaista apua laiterikon yhteydessä sekä laitepäivityksiä — siis yksinkertaisesti 100 %:sti huoletonta kuntoilua.

Rahoitus

Tarjoamme järkevän rahoitusratkaisun kaiken kokoisille kuntosaliratkaisuille. Kotikuntosaliasiakkaille löytyy rahoitukseen useita palveluita. Voit esimerkiksi maksaa osamaksulla 3 – 36 kk aikajaksolla.