Dhz fitness

Dhz Fitness

DHZ Fitness on yksi maailman johtavia kuntosalilaitevalmistajia. Tarjolla on valtava valikoima painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita, crosstraining-kehikkoja, vapaita painoja sekä cardiolaitteita.

Painopakkalaitteissa useampia eri laitesarjoja: FUSION PRO, EVOST II ja EVOST DUAL (yhdistelmälaitteet) 

Tuotemerkin vahvuus on laaja ja monipuolinen valikoima sekä kilpailukykyinen hinta. Laitteet saatavilla Suomessa ainoastaan Omasalin kautta.

Katso lisää DHZ Fitnessin laitteista verkkokaupastamme – tästä

Runko ja pehmusteet

 

Runkopalkin halkaisija 100x50mm , vaihtelee sarjan mukaan. Rungon perusväri tumma harmaa. Pehmusteiden väri valittavissa: ruskea/ musta. 

 

Ergonomia ja turvallisuus

Soveltuu eri kokoisille käyttäjille. Penkkien, selkänojien sekä tukien korkeus-, kaltevuus- ja syvyyssäädöt säädettävissä helposti. Kaikissa laitteissa selkeät käyttö ja turvallisuusohjeet kuvineen . Kaikki laitteet täyttävät Suomessa ja EU:n alueella voimassa olevat turvallisuusmääräykset.

 

Painopakka

Painolevyt 2,5kg ja 5kg. Painopakat saatavissa lisäpainoilla.

 

Takuu

Kaikilla DHZ Fitness –laitteilla on 5 vuoden runkotakuu. Verhoilulla 6kk ja muilla osilla on 12kk takuu. Takuu luetaan toimituspäivästä.

 

 

Kokelie tarjousautomaattia

Klikkaa linkkiä päästäksesi tekemään räätälöity tarjous DHZ EVOST II tuotesarjasta. Se ei maksa eikä sido sinua mihinkään!